Årsmöte 2014

Årsmöte 2014

Lördag, 6 september, Uppsala:

  • Lördagen den 6 september kl.12.00 är det dags för årsmöte, som är allt annat än endast en formalitet. Det är ett tillfälle för oss filosofilärare att träffa varandra och att få fortbildning. I direkt anslutning till mötet kommer Bo Malmhester att ge oss en workshop i strukturerade filosofiska samtal. Du kommer också att bli bjuden på fika: lunch-smörgås, kaka och kaffe. Vi är klara med allt uppskattningsvis runt kl.14-15.
  • På dagordningen står angelägna frågor, som rör föreningens verksamhet, som syftar till att fortbilda och inspirera varandra och uppmärksamma och sprida filosofin.
  • I år är det enkelt att ta sig till årsmötet. Du tar tåget till Uppsala Centralstation och promenerar bara över gatan (Bangårdsgatan 13 i Hagströmska gymnasiets lokaler). Ett passande tåg från Stockholms Centralstation är tåget kl.11.22, som ankommer kl. 11.59.
  • Vi behöver träffas och vi behöver fler som engagerar sig i föreningen, så din närvaro är viktig! Anmäl dig idag (eller senast 1 sep).
  • Ett särskilt välkommen till våra nya medlemmar.
Vi vill också passa på att tipsa om en artikel som skrivits om Jacob, som gjorde fantastiskt bra ifrån under filosofi-os. Länk finns här.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

*